Categoria category

Anglès

spinderella-cat-680x257

“Spinderella” Teatre en anglès

Avui hem fet una nova sortida, hem anat a veure una obra de teatre representada íntegrament en anglès al Patronat. L’obra es titula “Spinderella” i era una versió moderna de la Ventafocs.

Aquesta obra ja l’havíem treballat abans a la classe d’anglès i hem entès la major part de les coses que deien. Què bé!!!!

La veritat és que ens ha agradat molt perquè era molt divertida i ens han fet participar amb preguntes, cançons, etc. Esperem poder repetir aviat aquesta experiència!!

La classe de 6è

spinderella-cat-680x257

 

Robin Hood: teatre amb anglès a CS

Halloween

Avui dimecres 30 de Octubre hem fet una classe encantada celebrant la festa de Halloween. Per començar hem decorat tota la classe d’anglès amb teranyines, fantasmes, aranyes, carabasses, ratpenats i un esquelet. Les taules les hem posat de sis en sis i a cada taula hi havia un nen o nena disfressat de Halloween (bruixes, monstres, zombis, etc…)

Els més petits s’han espantat molt, xisclaven i volien marxar corrents.
Ha estat una tarda molt divertida!!!
Els nens i nenes de 5è

TARZAN en anglès

Dimarts 12 de febrer de 2013

Els nens i nenes de tercer i quart hem anat a veure una obra de teatre en anglès que es titula Tarzan. Ens ha agradat molt perquè feia riure. En Tarzan estava enamorat de la Jane però ella no el volia perquè feia pudor. La Jane va agafar a uns nens per representar un text que era molt divertit. El Clayton volia menjar-se a la Cheeta, però la Jane i la Cheeta corrien per tot l’auditori i al final no se la va menjar. Al final els animals, que eren nens disfressats van ajudar al Tarzan a rentar-se el cos, les dents, i a pentinar-se.

Ens va agradar molt la obra de teatre!!

Ivette i Nerea H.

English Day

El dilluns 11 de juny els nens i nenes de sisè de la nostra escola vam participar a la primera edició de l’ English Day de Cornellà. Aquest dia tothom havia de parlar anglès.

Els nois i noies de sisè de primària de cinc escoles- ens vam trobar per participar dels jocs i activitats que havíem anat preparant al llarg del curs. Primer, necessitàvem  una mascota i vam fer un concurs per triar-la. “Pulver” va ser la guanyadora, tant a la nostra escola com a les altres que participaven de la jornada. Desprès, poc a poc, vam anar dissenyant els nostres jocs per poder-los posar en pràctica amb els companys de les altres escoles.

Els nois i noies de sisè hem avaluat l’experiència molt positiva, divertida i interessant. Apuntem alguns dels comentaris.

  • M’ha agradat molt perquè fas amics, aprens anglès i les activitats són molt xules!!
  • Ha estat molt divertit.
  • Era la primera vegada que havíem de parlar anglès tot el dia.
  • L’English Day em va agradar molt perquè és divertit i a la vegada practiques anglès. Crec que hauríem de repetir-lo  una altra vegada amb els nens de sisè de l’any que ve.
  • El temps em va passar volant.

Anem al teatre en Anglès

El dia 1 de febrer varem anar a veure Frankenstein. Una obra de teatre totalment en anglès i ens va agradar molt. El Dr Frankenstein volia fabricar un monstre amb el seu ajudant. Era molt divertit perquè els actors feien tonteries i ens feia riure molt. Primer feia por i no enteníem algunes paraules, però després ho varem entendre tot.

També ens va agradar perquè els nens i les nenes del públic podíem sortir a l’escenari i participar. De la nostra escola va sortir el Teo que va fer d’esquelet.

Ens ho van passar pipa!!!

Snow White

El dia 6 de febrer  vam anar a veure Snow White, una obra de teatre en ANGLÈS…

Vam anar els nens i les nenes de 3r i 4t tots junts.

Era al Patronat on hem anat moltes vegades a veure moltes representacions.

Vam classificar cartrons amb noms de menjars a la nevera i amb noms de roba a la rentadora… Era difí­cil, estava escrit en anglès!!!

Ens va agradar molt…

Ah!!!, el nostre Khalid va ser el princep que va despertar a la princesa, sabeu com???

Amb un KISSSSS!!!

Halloween a l’escola

Quan arriba “Halloween” a la nostra escola la professora Mati ens explica contes de por a la biblioteca, ens ho passem molt bé, també cantem cançons de por que parlen d’esquelets, fantasmes i zombis que fan riure  tothom.

La professora Mª Carme a l’aula d’anglès ens explica contes, decora tota la classe i al vestíbul pengem un mural amb fantasmes, vampirs i esquelets. M’agrada molt el Halloween!

María Gutierrez.

Biblioteca 2008

Diàlegs anglès

Els alumnes de Cicle Superior van fer una activitat audiovisual dins del Projecte de Llengües estrangeres que la Generalitat ens va concedir el curs 2007-2008.

A partir d’una sortida de teatre en anglès, els nens i les nenes van memoritzar un petit diàleg, el van dramatitzar i, finalment, el van enregistrar.

Rudolph

El dia 21 de novembre vam anar al teatre del Patronat a veure Rudolph. L’obra era en anglès i tractava sobre una trampa al Pare Noël ja que la dama de gel el segresta. Ens va agradar molt perquè hi havia moltes cançons i balls.
Khalid, Josep, Raul, 3r de primària